Все категории
Добавить товар

292.яскравий літній топ-халтер модного британського бренду jane norman.новий, з біркою

218 грн
Описание

Яскравий літній топ-халтер модного британського бренду Jane Norman.Новий, з біркою.
Нalter top – це той самий топ, тільки з відкритою спиною на бретельках, які зав'язуються на шиї. Можна впевнено стверджувати, що він найскромніший із усього сімейства топів. Звичайно, деякі дизайнерські рішення допоможуть вам показати більше, ніж просто спину та плечі, але класичний варіант не розрахований на зайву відвертість.
Як і будь-який інший топ, halter top має унікальну здатність "дружити" практично з усім, починаючи від вільних кюлотів і закінчуючи шкіряними спідницями в обліпку.

Розмір М.
-довжина 40
-пог 36
-пот 34

Склад:
91% віскоза
6% поліестер
3% металізована нитка

Jane Norma є одним із найуспішніших молодих британських модних брендів. Бренд зайняв жорсткі позиції на ринку моди Великобританії серед брендів для 18-30 літніх жінок. Відомий бренд і за межами Великобританії.
Jane Norman відомий своїм неординарним виглядом і стилем, що тонко виділяє жіночі форми. Джейн Норман привніс сучасні тенденції подіуму та популярної моди у свій стиль, створюючи унікальний індивідуальний почерк, що так цінують клієнти. Дівчина Jane Norman – це втілення жіночності, сексуальності та впевненості у собі. Хоча бренд орієнтований на вікову групу 18-30, стиль Jane Norman більше говорить про стан душі, ніж про конкретні уподобання.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
Размер:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Сезон:
Материал:
Вискоза Полиэстер

Похожие товары