Все категории
Добавить товар

Шовковий топ, шовк, шелк, шёлковая блуза на низкий рост

250 грн
Описание

Шовковий топ, блузка спеціального розміру для жінок з низьким ростом 4р petite (S)
Бренд Talbot's

Детальніше про петіти буде нижче 🔽. Це цікаво

Розмір 4р відповідає :
Бюст 86,4см,
Талія 64,8см
Стегна 90,2см
Дані взято з сайту
Я пізніше перевірю, чи це так, перемірявши цю блузку

Стан чудовий

КАТЕГОРІЯ ОДЯГУ «PETITE», ЩО ОЗНАЧАЄ І ДЛЯ КОГО ПРИЗНАЧЕНО?

У модній індустрії термін petite означає стандартний розмір одягу, розроблений спеціально для жінок невеликого зросту (160 см і нижче). Отже, можна сказати, що petite — це навіть розмір, а пропорція тіла.

Як правило, стандартна розмірна таблиця призначена для жінок, ріст яких не менше 165 см. Але такий одяг часто не відповідає параметрам невисоких дівчат. І справа не тільки в довжині рукава або довжини штанів, а й у внутрішньому шві, що йде вздовж спини. Саме тому деякі модельєри запровадили відокремлену категорію одягу petite.

На додаток до змінених параметрів, одяг petite може мати особливу конструкцію або дизайн, що свідомо «подовжує» тулуб. Наприклад, вертикальні смуги, рельєфні шви, укорочені спідниці, розгонисті принти або візерунки, розташовані по спіралі навколо тіла.

Що цікаво, все частіше стали з'являтися колекції одягу, спрямовані на отримання зворотного ефекту візуального зменшення зростання. Наприклад, clamdigger штани або midcalf спідниці.

На жаль, не всі магазини пропонують елементи одягу для нестандартних пропорцій. Але коли online store запускає у продаж такі вироби, вони розкуповуються дуже швидко

Гарних вам обновок!
Створюйте власний неповторний стиль!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • 36/S/44
Сезон:
Материал:
Шелк
Принт:
В полоску

Похожие товары