Все категории
Добавить товар

Бодистокинг комбинезон чулки пояс ажур рисунок декольте гартеры пояс

640 грн с 24 Май - добавляйте в избранное

780 грн
Описание

Bodystocking Passion BS011, виконаний у вигляді комбінезона - новий пристрасний спосіб надати сексуальним прелюдіям вогню і феєричних емоцій. Завдяки відвертим вирізам на животі, фантазійне вбрання підкреслює груди і стегна, а правильна довжина приковує увагу до струнких жіночих ніжок.

Декоративні деталі, як-от пояс і ажурна гумка панчіх, робить bodystocking Passion BS011 мультифункціональним і більш еротичним. Додаткові ажурні елементи у вигляді пояска на талії допоможуть приховати недоліки фігури і підкреслити розкіш Ваших стегон. Образ з такою білизною буде спекотним, відвертим і чарівним, а Ви в такому вбранні відкриєтеся партнеру з абсолютно нового боку!

PASSION - ексклюзивний бренд еротичної білизни, вироблений у Польщі на власному швейному виробництві з використанням якісних матеріалів для пошиття та новітніх технологій. Більшість матеріалів закуповується в провідних компаніях Італії та Іспанії, і мають міжнародний сертифікат OECO-TEX. Тканини та мережива, що мають цей сертифікат, перевірені на алергенність, пофарбовані стійкою фарбою, тривалий час не змінюють свій зовнішній вигляд і колір за умови правильного догляду.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?