Все категории
Добавить товар

Компресійний гольф venotrain deligh, кл. 2, р.4 normal long

250 грн
Описание

VenoTrain delight, плоский трикотажний компресійний гольф для інтенсивної терапії при лімфедемі нижніх кінцівок.

VenoTrain delight з волокном LYCRA підходить для інтенсивної компресійної терапії у випадках лімфедеми на нозі. Індивідуально підібрані панчохи з еластичного плоского трикотажу повністю впливають на вени та лімфатичні системи як на поверхні, так і в глибині, борючись із серйозними функціональними порушеннями, зокрема варикозним розширенням вен та набряками.

Не містить латексу та дбайливо впливає на шкіру
Дихаючий подвійний еластичний трикотаж
Довговічна панчоха, яка зберігає форму
Інтенсивне лікування на замовлення
Стопа з відкритим носком S – Коротка стопа

Чутлива шкіра може дихати, оскільки VenoTrain delight виготовлено на замовлення з дихаючого матеріалу без латексу, його легко одягати та знімати. Структура gripRelief® на всіх підтримуючих смугах зменшує тиск, викликаний неприємним звуженням. Вироби мають надплоскі шви, а їх форма підтримує природне положення і гарантує свободу руху.
Компресійні гольфи плоского трикотажу набувають особливого значення при лікуванні лімфедеми, тому що лише за допомогою методу плоского трикотажу можна досягти необхідної сили компресії для кожного окремого розміру тіла. VenoTrain delight здійснює точний тиск прямо в глибокі вени (ефект повного захвату), таким чином гарантуючи успіх мануального лімфодренажу (MLD) і запобігаючи утворенню подальших набряків.
Колір: карамель
Розмір: 4 normal long
Абсолютно новий, в індивідуальному пакетику з маркуванням, але без коробки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары