Все категории
Добавить товар

Triumph amourette 300w-м-комплект білизни

380 грн
Описание

Triumph розмовляє однією мовою з жінками по всьому світу, надихає і зачаровує. Будь то сексуальна і спокуслива білизна або практична, повсякденна білизна, що приховує маленькі недоліки фігури, Triumph створює лише привабливі речі для сучасних жінок.
Ви просто закохаєтеся у власні груди, одягнені в цей дивовижний, ошатний бюстгальтер, покритий еластичним мереживом, що надає моделі шалено жіночного вигляду. Бюстик серії Amourette виготовлений із еластичних матеріалів, що забезпечує чудову посадку навіть із чашками великих розмірів. Фантазії про спокусу обовязково стануть реальністю із цим бюстгальтером компанії Triumph.
У продажу комплект білизни із бюстгальтера і двох одиниць трусиків від Triumph, модель Amourette 300 W, колір темно-червоний, бюстгальтер підійде на розмір 85Е (бірочка зрізана, орієнтир за вимірами). Вся довжина бюстгальтера-73см, висота чашки по центру-22 см, ширина чашки із заглибленням-26см, дуга кісточки-28см. Трусики класичної моделі сліп підійдут на розмір M-L-2 одиниці (бирка зрізана, орієнтир за вимірами)-ширина по верху-34см, висота посадки 26см. Стан комплекту відмінний

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • 85E
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?