Все категории
Добавить товар

Купальник aubade франція

700 грн
Описание

Купальник французского преміального бренду Aubade.
Злитий купальник вишнево-червоного кольору пропонує безліч якостей: надійну підтримку та непрозорість, оптимальний комфорт, ідеальну посадку, швидке висихання та підвищену стійкість до хлору, солі, УФ-випромінювання. та косметика для продовження життя.
- Сексуальний купальник з V-подібним вирізом спереду для дуже глибокого декольте, а також досить оголеною спиною, щоб довести до спеки і позбавити всіх шанувальників дару мови! З боку трусиків дизайн досить обволікаючий для вашої підтримки і впевненості, хоча він пропонує приємний виріз для ваших ніг спереду і вигин сідниць, що зароджується, підкреслений для гламурного вигляду.
-Цей купальник має знімні чашки та зав'язки на шиї з двома зав'язками, що виходять із чашок, для оригінального, ексклюзивного та дуже гламурного образу.
- В оздобленні ви знайдете дизайн із запахом спереду з драпірованої асиметричної сітки, а також плетені зав'язки під лівою чашкою, в яких заплутані золоті каблучки золотистого кольору які надають ще більшої вишуканості дизайну цього сексуального купальника. В оздобленні ви знайдете плетені та/або драпіровані ефекти сітки тон у тон, а також кільця та пластини з логотипами із золотого замаку, які нададуть дуже вишуканого вигляду.

Кольори: Cherry Red : темно-червоний колір, який додасть бадьорості та гламуру вашому літу!

Купальник Новий
За потреби зроблю додаткові фото та заміри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Бордовый
Размер:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Продавец
aubade
aubade
Киев
29% выполненных заказов
Была

Похожие товары