Все категории
Добавить товар

Купальник aubade франція

700 грн
Описание

Купальник французького преміального бренду Aubade

Ліф купальнику з вирізом халтер оранжевого кольору.
- Однотонний еластичний жакардовий трикотаж з текстурою помаранчевого кольору, що володіє декількома важливими властивостями якісного купальника: впевнена підтримка та непрозорість, оптимальний комфорт, ідеальна посадка, швидке висихання та підвищена стійкість до хлору, солі, УФ-променів та косметики для збільшення терміну служби.
Ліф купальнику з чудовим глибоким вирізом, щоб дозволити вам розіграти карту спокуси та провести відпустку у гламурному режимі.
- Як данина поваги вінтажним творінням пляжного одягу, ви знайдете витачки на чашках та фактурний трикотаж у стилі твіда, який зробить цей плавальний бюстгальтер рельєфним та додасть вам витонченого ретро-шику. Ви також оціните перлову круглу пряжку, що прикрашає початок бретелів цього купальника Aubade.
- З точки зору стилю, досить широкі лямки зав'язуються традиційним способом або перехрещуються на спині для спортивно-шикарного образу, залежно від вашого бажання зараз.

Колекція купальних костюмів від Aubade Paris: ця шикарна ретро-лінія виділить вас серед інших відвідувачів літа своїм вишуканим вінтажним дизайном та яскравими кольорами для динамічного та модного силуету! Ці однотонні купальники виконані з текстурованого еластичного трикотажного жакардового зі скульптурними структурними лініями, які одночасно модні та унікальні купальні комплекти для створення елегантного образу з шикарним вінтажним відтінком!

Колір: Оранжевий (OANG): яскраво-оранжевий колір для вибухового літа!

Ліф купальнику 70D, 75C
Плавки 38
За потреби зроблю додаткові фото та заміри!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Коралловый
Размер:
  • 38/M/46
Продавец
aubade
aubade
Киев
29% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?