Все категории
Добавить товар

Ліф купальнику пуш-ап aubade франція

500 грн
Описание

Ліф бікіні Aubade з глибоким вирізом пуш-ап,
- Простий текстурований еластичний жакардовий трикотаж синього кольору має ряд основних властивостей якісного купальника: впевнена підтримка та непрозорість, оптимальний комфорт, ідеальна посадка, швидке висихання та підвищена стійкість до хлору, солі, УФ-променів та косметики для збільшення терміну служби.
- Ліф бікіні з формованими філіжанками та глибоким вирізом, який сіє хаос серед шанувальників! Цей бюстгальтер пропонує пушап для дуже сексуального ефекту збільшення об'єму, центральних та піднятих грудей. В обох випадках ви виграєте від одного з гармонійних вигинів для збільшеного силуету.
- На знак поваги до вінтажних купальних костюмів ви знайдете структуровані лінії, що обмежують сітчасті вставки, які надають цьому бюстгальтеру полегшення та надають вам витонченого вигляду в стилі ретро-шик je ne sais quoi. Ви також оціните перлову круглу пряжку в орнаменті на прилаштованому роздільнику цього купальника Aubade.
- З точки зору стилів, бретельки цього купальника пуш-ап можна носити в кількох положеннях, їх можна носити як традиційно на плечах, так і схрестивши на спині в стилі спортивний шик, або на шиї для гламурного образу, і в залежності від стилю.

Кольори: Pacific : інтенсивний синій колір ідеально підходить для морської діяльност

Розмір 80С
За потреби зроблю додаткові фото та заміри!
Інші розміри уточнюйте.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 40/L/48
Продавец
aubade
aubade
Киев
29% выполненных заказов
Была

Похожие товары