Все категории
Добавить товар

Купальник aubade франція

700 грн
Описание

Купальник французького преміального бренду Aubade.
Текстурований еластичний жакардовий трикотаж синього кольору має ряд основних властивостей якісного купальника: впевнена підтримка та непрозорість, оптимальний комфорт, ідеальна посадка, швидке висихання та підвищена стійкість до хлору, солі, УФ-променів та косметики для збільшення терміну служби.
- Ліф бікіні трикутної форми з ретро-шикарним вінтажним дизайном, що нагадує пін-ап 50-х для гламуру та підкресленої чуттєвості з дуже глибоким V-подібним вирізом, який позбавить ваших прихильників дару мови.
- На знак поваги до вінтажних купальних костюмів ви знайдете виточки на філіжанках і структуровані лінії, що обмежують сітчасті вставки, які надають цьому бюстгальтеру полегшення і надають вам витонченого вигляду з певним je ne sais quoi, що таке ретро-шик. Ви також оціните перлову круглу пряжку в орнаменті на прилаштованому роздільнику цього купальника Aubade.
- Що стосується практичності, то раковини знімаються відповідно до бажаного стилю, а бретельки прикріплюються до шиї, створюючи вінтажний гламурний та шикарний образ у стилі пін-ап.

Розмір S
Новий
За потреби зроблю додаткові фото та заміри
Інші розміри уточнюйте!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 36/S/44
Продавец
aubade
aubade
Киев
29% выполненных заказов
Была

Похожие товары