Все категории
Добавить товар

6-23 жіночий роздільний купальник ліф з кісточкою женский раздельный купальник

565 грн -9% 515 грн
Описание

Купальник жіночий, роздільний, на підкладці. Чашечка з поролоном, який не виймається та кісточками. Бретелі регулюються.
Колір чорний
матеріал - 82% поліамід, 18% еластан
Розмір S, М
Заміри S: Чашечка - висота 9 см, ширина посередині 13 см. Пів обхват 28 см, тягнеться до 39 см + регулюється зав’язками на спині. Пів обхват трусиків - 32 см, тягнуться до 54 см, висота 21 см.

Заміри М: Чашечка - висота 10 см, ширина посередині 14 см. Пів обхват 30 см, тягнеться до 44 см + регулюється зав’язками на спині. Пів обхват трусиків - 33 см, тягнуться до 58 см, висота 22 см.

Відхилення в 1-2 см допустимі, виміряємо вручну.

Відповідно до «Закону України про захист прав споживача», нижня білизна і купальники входять в перелік товарів, які не підлягають обміну або поверненню, за умови, що вони не є з браком (товари перед відправкою ми ретельно перевіряємо на відсутність браку, не варто його псувати і намагатися повернути за наш рахунок).

ОБОВ’ЯЗКОВО зверніть увагу на НАШІ заміри і порівняйте їх із замірами своєї подібної речі.
В своїх замірах впевнені, так як знімаємо з кожного купальника індивідуально. При вимірах в ручну, допускається похибка в 1-2 см. Не завжди вказаний розмір на купальнику відповідає стандартній таблиці розмірів, тому ми робимо детальні заміри.
ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІНУ НЕМАЄ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Материал:
Полиамид Эластан
Тип:
Раздельный купальник

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?