Все категории
Добавить товар

403.дивовижна атласна піжамна сорочка в принт білий горох відомої марки з ірландії primark

249 грн
Описание

Дивовижна атласна піжамна сорочка в принт білий горох відомої марки з Ірландії Primark.Стан нової речі, сток.
Затишна та приємна до тіла піжамна сорочка класичного крою. Застібається на ґудзички, має короткі рукави та накладну кишеньку на грудях.
Така піжама - зразок якісного стилю. Модель для любительок яскравого і неординарного образу. Вона завжди буде в тренді домашнього одягу, в ньому Ви бачитимете лише найкрасивіші яскраві кольорові сни.

Розмір вказаний XS, але краще орієнтуватися за вимірами.
-довжина 65
-плечі 37
-пог 47

Склад:
95% поліестер
5% еластан

Primark - відома марка з Ірландії, що випускає різноманітний одяг, аксесуари у широкому асортименті для сім'ї.
Primark – це міжнародний бренд, що пропонує актуальний модний одяг, косметику та товари для дому за найкращою ціною навіть у найвіддаленіших куточках планети. Просто говорячи, диктує дивовижну моду за дивовижними цінами. В асортименті компанії є товари на будь-який смак для дітей, підлітків та дорослої аудиторії, а також прості моделі взуття, аксесуари, приладдя для сна та відпочинку.
Незважаючи на демократичну цінову політику, якісні показники залишаються на належному рівні. - британський аналог шведського H&M та американського Forever21.
Основною характеристикою продукції Primark є виготовлення стильного, модного одягу, що повністю відповідає актуальним трендам та тенденціям, за привабливою, прийнятною вартістю. Товари не потребують великомасштабних рекламних кампаній, адже найкращою рекламою є відгуки задоволених покупців, які залучають до покупок все більше клієнтів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • 36/S/44
Материал:
Полиэстер Эластан
Принт:
В горох

Похожие товары