Все категории
Добавить товар
Описание

Комплект Hanro.
Hanro - швейцарський виробник елітної білизни і розкішного лаунж-одягу для чоловіків і жінок. Бренд понад 130 років використовує у виробництві найбільш чисту, м'яку бавовну і вишукані мережива. Продукція має лаконічний елегантний вигляд, ідеальну посадку по фігурі, з обов'язковою умовою комфортних відчуттів на шкірі. Бренд отримав міжнародне визнання і особливу любов зірок Голлівуду і сімей аристократів, в тому числі завдяки успішному використанню продукції при зйомках Голлівудських фільмів.
Hanro – більше ніж просто одяг
Одяг Hanro відноситься до продукції найвищого класу. Вона не тільки стильно виглядає, а й забезпечує своєму власнику:

Абсолютну безпеку (для виробництва бренд Hanro використовує безпечні, екологічно чисті та натуральні матеріали, всі речі відповідають стандартам Öko-Tex 100);
Комфортну посадку (кожна модель створюється з урахуванням анатомічних особливостей потенційного покупця);
Тривалий термін носіння (продукція зберігає привабливий вигляд роками, розтягнення матеріалу і втрата насиченого відтінку - виключені).
Hanro – це бренд досконалих естетів, гедоністів, поціновувачів прекрасного. Його одяг не просто доповнює гардероб. Він стає його основою, дарує своєму власнику 100% упевненість у собі та підвищує його самооцінку.
Одяг Hanro – це особливе ставлення до життя, своїх відчуттів, комфорту. Він символізує стриману розкіш та елегантність і забезпечує особливу зручність. Вироби Hanro часто з’являються у відомих фільмах (The Seven Year Itch - Мерилін Монро), її обирають американські зірки (Ніколь Кідман), європейські селебріті. Доторкнутися до комфортної розкоші та стати частиною цього світу можете і ви. Для цього достатньо купити одяг бренду Hanro в інтернет-магазині LH GROUP.

Особливості продукції Hanro
Швейцарський бренд Hanro дотримується принципу абсолютного комфорту та розкоші. Саме ці дві якості чітко простежуються у кожній моделі одягу виробника. Навіть класичний домашній топ виглядає елегантно, витончено та стильно. Причина цьому — особливі технології виробництва.

За понад 130 років Hanro став володарем кількох технологічних патентів. Сюди відноситься і особлива обробка бавовни, завдяки якій матеріал виходить ніжним, легким витонченим. І технологія безшовного пошиття, яка виключає можливий дискомфорт під час носіння одягу. І використання преміального французького мережива, з яким речі бренду набувають чарівного вигляду.

Hanro приділяє особливу увагу деталям. Кожна нова модель створюється вручну дизайнерами на спеціально виготовлених манекенах. Початковий дизайн змінюється сотню разів, доки кожна деталь не встане на своє місце.

Ті, хто одягають одяг Hanro вперше, дивуються м'якості i легкості Кожне волокно має бути ідеальним.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Жёлтый
  • Голубой
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Лето Осень Весна Демисезон
Продавец
filitia
filitia
Супер-продавец
Житомир
94% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?