Все категории
Добавить товар

Плаття 80%шовк/длинное платье

1700 грн
Описание

Є незначний нюанс, з одного боку трішки відшита бірочка по шву. Плаття з двох шарів тканини у вигляді сарафану, біля горловини пришита накидка косинкою. Накидку можна носити навипуск, також можна зав'язувати варіюючи як подобається. На тканині є розводи, то не дефект, а візерунок (показано на останньому фото). Тканина тонка, трішки тягнеться, 80%шовк, 20%поліестер. Розмір вказано 66. Орієнтовно підійде на 58-60 розмір.

ОРІЄНТУЙТЕСЯ ТІЛЬКИ НА ЗАМІРИ, оскільки розмір вказаний на бірці не завжди співпадає з реальним розміром речі! Заміри зняті поверх одягу в напівобхваті в спокійному (нерозтягнутому) стані (дозволяється похибка в замірах +/- 1 см). Щоб правильно визначитися з розміром звіряйте заміри зі своїми параметрами та замірами свого одягу. Якщо потрібні додаткові заміри звертайтеся.

Довжина від найвищої точки на плечі до низу: 131/133 см
Плечі: 47
Напівобхват грудей: 68 см
Напівобхват стегон: 76/78

Доставка: Укрпоштою, Новою Поштою. Доставку сплачує покупець під час отримання посилки. Особистих зустрічей немає.

Повернення та обмін: Товар підлягає поверненню протягом 14 днів, якщо ні товар, ні бірка не були пошкоджені. Вартість доставки товару назад сплачує покупець. При покупці товару враховуйте, що камера не з абсолютною точністю передає колір (відтінок може бути світлішим або темнішим).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Разноцветный
Размер:
  • 50/4XL/58
  • 52/5XL/60
Материал:
Материал:
Полиэстер
Продавец
tnyusha
TStore
Супер-продавец
Киев
94% выполненных заказов
Была

Похожие товары