Все категории
Добавить товар

Розкішна бавовняна максі сукня, плаття від tcm tchibo (чібо), німеччина, s-xl

710 грн
Описание

Розкішна бавовняна максі сукня, плаття від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 38=український 44 - з нюансом, євро 42=український 48, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2651). Дуже стильна.
__________________________
євро 38
напівобхват грудей - 52 см
напівобхват талії - 49 см
довжина від плеча - 125 см
З нюансом - на рукаві посередині декілька дірочок від праски, ціна 310 грн.
__________________________
євро 42
напівобхват грудей - 56 см
напівобхват талії - 55 см
довжина від плеча - 129 см
Без нюансів.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Якість легкого ткання. Прикріплена багатоярусна спідниця А-силуету. Об'ємні напіврукави з еластичними манжетами. Декольте зі шнурком для індивідуального регулювання. Розріз і зав'язка на шиї, рукави регланю Ткана карта Віші. З органічної бавовни. Цей одяг захищає водні ресурси.

підходить
Модний фасон

колір
Темно-синьо-біла клітка в ситцевий колір

матеріал
59% бавовна (органічний), 41% поліестер (перероблений)
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Разноцветный
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Сезон:
Принт:
Абстракция В клетку

Похожие товары