Все категории
Добавить товар

Шикарна сукня модного бренду з франції romeo pour juliette, пр-во франція.

229 грн с 03 Май - добавляйте в избранное

286 грн
Описание

Шикарна сукня модного бренду з Франції Romeo pour Juliette, пр-во Франція.Ціна на оф. сайті € 89,90 = 3650грн. Стан нової речі, сток.
Красива сукня середньої довжини на запах не тільки дуже зручна у носінні, але й чудово виглядає. Виріб виконаний із приємної до тіла еластичної тканини. Модель відрізняється строгим силуетом, привабливою довжиною міді, глибоким акуратним V-подібним вирізом на запах, а також оригінальним принтом. Прекрасним завершенням образу стануть туфлі-човники або босоніжки на шпильках.
Таке вбрання відмінно підійде навіть для офісу зі строгим дрес-кодом, а також для прогулянки чи романтичного побачення, корпоративної вечірки.

Розмір М.
-довжина 87
-плечі 37+
-пог 44
-пот 38

Склад:
96% поліестер
4% еластан

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Материал:
Полиэстер Эластан
Сезон:

Похожие товары