Все категории
Добавить товар

Стильное платье футляр миди в горошек с разрезом

595 грн
Описание

Сукня з розрізом у горох- софт
чорний-46 р.
червоний-44 р.
блакитний-44 р.
оливковий -48р.

Сукня футляр – найпопулярніший елемент жіночого одягу. Такий фасон здатний підкреслити переваги жіночої фігури, жіночність вигинів та апетитність форм. Приталені сукні вигідної довжини міді – це класика, що не виходить із моди та актуальна у будь-якому сезоні.

Виріб відшитий у п'яти кольорах: класичний чорному та червоному, а також у спокійних пастельних відтінках – блакитному, фрезовому, оливковому.

Сукня з лагідним рукавом і квадратним вирізом декольте просто чудово сідає по фігурі, красиво її облягає і надає витонченості. Ідеальна посадка можлива завдяки якісним лекалам, за якими викроєно модель. На спинці сукня закривається на таємну блискавку. Справжня особливість вбрання – розріз спереду на правій ніжці. Ця деталь надає елегантному образу легкої сексуальності та відчуття свободи.

Літня сукня з розрізом пошита з легкого софту. Тканина практично невагома, приємна до тіла, при контакті зі шкірою не викликає дискомфортних відчуттів та алергічних реакцій. Одяг із софту не вимогливий у догляді, без проблем стирається і не кашлатиться.

Характеристики

Розмір: 42, 44. 46, 48

Стиль: Романтичний

Сезон: Літо

Довжина від плеча: 103 см

Довжина рукава: 15-17 см

Матеріал: Софт

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Голубой
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • Onesize
Сезон:
Принт:
Продавец
modnayamolly
Modnaya Molly
Николаев
40% выполненных заказов
Была

Похожие товары