Все категории
Добавить товар

Якісна зручна стильна жіноча сукня, плаття від tcm tchibo (чібо), німеччина, укр 54-56

460 грн
Описание

Якісна зручна стильна жіноча сукня, плаття від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 48-50=український 54-56, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (472).
__________________________
напівобхват грудей - 60см
напівобхват талії - 64 см
напівобхват стегон - 70 см
довжина від плеча - 93 см
рукав - 47 см
плечі - 43 см
Тягнеться.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Будь то фрейліна, на сімейну вечерю або на прогулянку з найкращою подругою – у цій драпірованій сукні ви завжди добре виглядаєте. За це відповідають вуха та сполучні стрічки, оброблені в талії, які легко і швидко створюють фігурний силует. А також про дуже жіночне за своєю природою тіло було задумано: сукня поставляється з розміром з грудними швами тому. Це і круглий виріз сприяють гарному декольте, яке може бути облагороджене лише ланцюгом.

Сукня мрії.
Синьо-білий принт, що повторюється, який простягається по всій сукні, нагадує сукні великих розмірів плівки, надаючи своїй володарці сильне, жіночне і спокусливе сяйво. Приємна м'яка та складена тканина джерсі, а також еластична підкладка посилюють це почуття. Для стійкої до форми, ідеальної посадки та високого комфорту спандекс був включений у сукню.
Fit
широка посадка
Колір
Темно-синій зі світло-синьо-білим повторюваним принтом
Матеріал
Верх та підкладка 95% поліестер, 5% спандекс.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Разноцветный
Размер:
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
  • 50/4XL/58
Принт:
Абстракция

Похожие товары