Все категории
Добавить товар

Приголомшлива мереживна сукня reiss leia, xs

750 грн
Описание

Тип одягу: Плаття

Річ нова, паперової бирки немає.
Блакитно-сіра сукня Leia являє собою майстерне поєднання багатоярусної багатошаровості і складного мережива. Це чудове доповнення до будь-якого варіанту одягу для урочистих випадків і фасон, який збереже свою актуальність протягом декількох сезонів, - це та річ, яка обов'язково справить враження.
Застібка на потаємну блискавку збоку.
Заміри:
ПОГ 42 см (тканина не тягнеться, 43 см - це максимум!)
ПОТ 38-39 см
ПОБ 48 см
Довжина 97 см

Склад: основа - 100% нейлон, вишивка - 100% віскоза, вишивка - 100% бавовна, підкладка - 100% поліестер.

Reiss - преміальний бренд родом із Великої Британії, який вважається однією з найстильніших і найелегантніших англійських марок.
Reiss - це бренд чітких і правильних ліній, у колекціях бренду неможливо знайти одяг у стилі ретро, рок-н-ролу, або будь-яких субкультур. Це правильні об'єми, які можуть легко вписатися в гардероб жінки будь-якого віку.
Серед шанувальниць торгової марки стала Кейт Міддлтон - Герцогиня Кембриджська Кетрін. У 2011 році на офіційному прийомі, коли Герцогиня приймала Барака Обаму і його дружину Мішель, Кетрін була одягнена в шикарну елегантну сукню Reiss. Кетрін мала настільки витончений і чарівний вигляд, що наступного дня у всіх магазинах Reiss спостерігався нескінченний потік покупців. Дивно, але всього за місяць було продано 245 000 суконь бежевого кольору Reiss Shola.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 34/XS/42
Продавец
ukray...
Multibrand
Супер-продавец
Винница
94% выполненных заказов
Была

Похожие товары