Все категории
Добавить товар

Красива стильна жіноча сукня, плаття від tcm tchibo (чібо), німеччина, s-3xl

580 грн
Описание

Красива стильна жіноча сукня, плаття від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 36=український 42, можливо буде і на 44, євро 48=український 54, можливо буде і на 56, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (1538).
__________________________
євро 36=український 42
напівобхват грудей - 45,5 см
напівобхват талії - 43 см
напівобхват стегон - 60 см
довжина від плеча - 99 см
рукав - 49 см
плечі - 36 см
__________________________
євро 48=український 54
напівобхват грудей - 58 см
напівобхват талії - 56 см
напівобхват стегон - 79 см
довжина від плеча - 94 см
рукав - 47 см
плечі - 43 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Ця літня сукня гарного силуету А-силуету завжди привертає увагу. Вишукані розділові шви у верхній та нижній частині декоративною стрічкою гачком у тон надають сукні трохи грайливий вигляд. Модна кругла шия з V-подібним вирізом також прикрашена декоративними зав'язками з пензликами.

Комфортність носіння.

Легке плетіння з ефектом доббі та еластичні манжети роблять в'язану гачком сукню дуже зручною для носіння. Ця сукня зі злегка подовженою спинкою створює відчуття комфорту. Ось і настане літо!

колір
Іржавий червоний

матеріал
100% віскоза (від Lenzing).
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Материал:
Вискоза
Сезон:
Принт:
Без принта

Похожие товары