Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Шикарное сексуальное платье миди трикотаж запах драпировка плечи разрез эксклюзив

877 грн
Описание

Божественна сукня! Нереально красива!
Цей дизайн геніальний! От як вони з здавалося б простої і привичної всім трикотажної сукні в рубчик зробили такий шедевр! Щоб і комфортно, і стильно, і небанально і так жіночно і спокусливо! в мене захват! Залишаю собі в декількох кольорах!

Така модель буде розкішно виглядати на вихід, підкреслить Твою сексуальність, що буває важко в холодну пору року) А якщо в звичайний день Ти захочеш виглядати особливо і почувати себе на мільйон, також можеш сміливо одягати її і не переживати що Ти виглядаєш too much чи overdressed, як кажуть англомовні блогери - будь впевнена, вона виглядатиме достойно в будь-якій ситуації і викликатиме тільки захват у оточуючих!

Дуже красивий акцент на талії робить її візуально тоншою, красива драпіровка підкреслює вигини фігурки, вирізи і американська пройма делікатно відкривають плечики, а запах дуже спокусливо показує ніжку, особливо ефектно, коли Ти йдеш! Сексуальність сукні благородно обігрується стриманою довжиною міді - наш улюблений прийом дизайнерів!

Матеріал - дуже приємний до тіла, мягенький, ніжний віскозний трикотаж, гарно тягнеться і комфортно облягає фігурку, щоб Ти не тільки виглядала на мільйон, але й почувала себе впевнено і зручно!
Як на мене - вона ідеальна!
рр S/M
ціна 899 грн

ЕКСКЛЮЗИВ, ТІЛЬКИ У НАС

довжина 132,5 см
пог 39,5 см, тягнеться до 60 см
пот 34 см, тягнеться до 56 см, зменшується зав'язками на будь-яку талію)
поб 43 см, тягнеться до 65 см

(пог, пот і поб - це півобхвати грудей, талії і стегон, тобто треба множити на 2)

P.S. Зсередини нижня частина сукні прошита так, що навіть якщо ти піднімеш верхню частину запаху, все буде прикрито нижньою - воно пришита з іншої сторони)

є в 5 кольорах - марсала, чорний, сірий, хакі, беж

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бордовый
  • Чёрный
Размер:
  • 36/S/44
Продавец
remeshkova
ROSENOIRsale
Киев
Была