Все категории
Добавить товар

Pringle of scotland тепла сукня

1750 грн
Описание

Знакова, відома сукня з коллаборації H&M СОNSCIOUS & PRINGLE OF SCOTLAND ❤️

Сукня довжиною до середини литки з м'якої пряжі з додаванням вовни з високим рельєфним коміром, застібкою - блискавкою з бігунком у формі літери P. Занижена лінія плечей, довгі рукави, рельєфні вставки зверху та на рукавах. Високий розріз збоку та широка резиночка на рукавах і знизу.

Склад: 64% поліестр, 30% акріл, 6% вовна.

Пряжа товстенька, тепла, не дивлячись на вовну у складі- м'яка і приємна на дотик , "не кусається" , можна вдягати без спідньої білизни під низ на голе тіло. Не світиться, не кусається, доповнення не потребує, дуже комфортна.
Колір молочний.

Розмір за бірочкою L.
Заміри:
Напівобхват грудей 59
Напівобхват талії 59
Напівобхват стегон 62
Довжина по спинці від плеча 101
Довжина рукава від коміра 74
Довжина розрізу 44

Сукня нова, без паперової рідної бірочки, всі тканинні в повному обсязі, аутлет. Сукня не ношена, не міряна, не прана, лишилася в єдиному розмірі, купувалася в постачальника ще до початку війни, коштувала дуже дорого. З тих пір чекає запакована свою володарку. Зараз знайти таку річ рідка вдача - бо колекція виявилася дуже вдалою, її, що називається "розмели" після старту продажів. І навіть залишки б/у окремих позицій перепродавалися не по одному разу. І сукня до сьогодні не втратила своєї актуальності❤️

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
  • Другой
Материал:
Сезон:
Продавец
moltobene
moltobene
Киев
11% выполненных заказов
Была

Похожие товары