Все категории
Добавить товар

Стильна блуза tchibo

250 грн
Описание

Блуза - це елегантне рішення, коли Ви хочете поєднати формальний зовнішній вигляд з випадковою легкістю - і в цій версії вона також стає візуальним акцентом. Жіночий топ поставляється в яскраво-червоному кольорі, а кроваткова стрічка з контрастною обробкою стрічкою додає потужний акцент на декольте.

Високий рівень комфорту при носінні
Завдяки якості віскозного розтягування, туніка особливо приємна на шкірі, еластан забезпечує збереження форми, ідеальне прилягання, а дротики в бюсті надають їй ідеальну посадку. Спина розрізається трохи довше, поділ закруглений, а круглий виріз горловини має додаткове V-образне отвір. На манжетах зручна туніка працює з вузькою манжетою, розрізом і застібкою на гудзики.

колір: червоний
матеріал: 97% віскоза (від Лензінга), 3% еластан

ПОГ:52 см,
Довжина рукава: 61 см,
Довжина: 68 см.

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.
Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.
Це абсолютно новий одяг!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • 36/S/44

Похожие товары