Все категории
Добавить товар

469. легка літня блузка із органзи відомої марки з ірландії primark. нова, з біркою

138 грн
Описание

Легка літня блузка із органзи відомої марки з Ірландії Primark. Нова, з біркою.
Модель відрізняється вільним кроєм, глибоким квадратним вирізом по спинці та переду з драпіровкою на грудях.Еластична резинка по низу виробу і коротких рукавчиках створює рюші, завдяки яким блузка виглядає святково і легко доповнить образ для особливого випадку.
Оригінальний фасон блузки та ніжний принт роблять цю модель романтичною та бажаною.

Розмір М.
-довжина 42
-пог 45

Primark - відома марка з Ірландії, що випускає різноманітний одяг, аксесуари у широкому асортименті для сім'ї.
Primark – це міжнародний бренд, що пропонує актуальний модний одяг, косметику та товари для дому за найкращою ціною навіть у найвіддаленіших куточках планети. Просто говорячи, диктує дивовижну моду за дивовижними цінами. В асортименті компанії є товари на будь-який смак для дітей, підлітків та дорослої аудиторії, а також прості моделі взуття, аксесуари, приладдя для сна та відпочинку.
Незважаючи на демократичну цінову політику, якісні показники залишаються на належному рівні. - британський аналог шведського H&M та американського Forever21.
Основною характеристикою продукції Primark є виготовлення стильного, модного одягу, що повністю відповідає актуальним трендам та тенденціям, за привабливою, прийнятною вартістю. Товари не потребують великомасштабних рекламних кампаній, адже найкращою рекламою є відгуки задоволених покупців, які залучають до покупок все більше клієнтів

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • 38/M/46
Сезон:
Материал:
Органза

Похожие товары