Все категории
Добавить товар

Replay ефектна блуза

580 грн
Описание

Фірмова блуза з бавовни та шовку від Replay – це відомий італійський бренд, який подарував світові моди стильні та зручні джинси, взуття та аксесуари.  Італійському виробнику варто дякувати за накладні кишені, аплікації та незвичайний декор на джинсовому одязі.  Вже протягом десятиліть марка виступає законодавцем у світі деніму.  Історія появи назви "Replay" дуже цікава, адже ця ідея виникла під час перегляду футбольного матчу, на якому регулярно загорялося слово "Replay", що в перекладі означає "Повтор".  Від основи і до сьогодні фірмовий одяг відрізняються унікальним кроєм, матеріалами найвищої якості та оригінальним дизайном.  Демократичний крій та трендові фасони не лише виділяють людей з натовпу, а й роблять марку популярною серед молодих поціновувачів моди. 
Блуза вільного силуету з тонкої бавовняної тканини та шовку. Застібка-планка розташована спереду на дрібні брендовані ґудзики. Вздовж планки до талії фігурною строчкою прошиті защіпи. По лінії талії куліска з утягуючим шнурком. Комір стійка та зона плечей зсередини підшиті шовком.
Низ виробу оздоблений вишивкою. На грудях зліва стразами викладено назву бренду.
Розмір L
груди 51-52 см
талія 46 см
стегна 55 см
рукав 69
довжина виробу 60-64 см
(перед довший)
плечі 43,5
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ", хтось  його вже купує.І ви можете втратити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.При купівлі п'яти і більше речей доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!
3.03.24

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Сиреневый
Размер:
  • 40/L/48
Материал:
Принт:
В клетку
Продавец
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавец
Ровно
90% выполненных заказов
Была

Похожие товары