Все категории
Добавить товар

Ідеальна віскозна блузка культового голландського бренду g-star raw

239 грн
Описание

Ідеальна віскозна блузка культового голландського бренду G-Star RAW.
Бренд G-Star RAW – вибір прогресивних людей, які цінують справжню якість.Новаторство, лаконічність та функціональність – головні відмінні риси голландської торгової марки.
Модель прямого силуету, з рукавом три чверті та застібкою на блискавку. Блузка виконана в модному стилі мілітарі.Доповнена по лінії талії завязкою, на грудях-клапаном та нашивками-погонами по плечах.Для пошиву блузки використана якісна, натуральна,віскозна тканина.
Відмінний вибір для тих, хто готовий до сміливих експериментів та цінує по-справжньому якісні речі.

Розмір М.
-довжина 62
-пог 50
- рукав від горловини 52

Склад:
100% віскоза

Торгова марка G-Star RAW створена у 1989 році в Амстердамі. Популярність їй у 1996 році принесла колекція джинсового одягу, пошитого з необробленого деніму. Одяг бренду зручний і максимально функціональний, його обирають прихильники сучасного вуличного стилю. Жодних надмірностей - декор відрізняється лаконічністю. Але кожна модель торгової марки має неповторний вигляд і особливу елегантність.
Експерти одностайні в оцінках – дизайнери компанії створюють одяг майбутнього. Вони пропонують революційні ідеї, які відрізняються новаторським поєднанням природної чистоти форм та хуліганського шику. У цьому одязі ви почуватиметеся дуже комфортно і зможете відкрити світові свою унікальність. Відмінний вибір для тих, хто готовий до сміливих експериментів та цінує по-справжньому якісні речі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 38/M/46
Сезон:
Материал:
Вискоза

Похожие товары