Все категории
Добавить товар

378.елегантна яскрава сорочка блузка бренду з данії day to day

258 грн
Описание

Елегантна яскрава сорочка блузка бренду з Данії Day to Day. Стан нової речі, сток.
Модель класичного силуету, з довгим рукавом на широкій манжеті та застібкою на гудзики.Вільний крій з легкою талією підкреслює жіночний силует. Виріб виконаний з комфортної тканини в якравий квітковий принт. Гладка тканина з її приємною та мякою структурою забезпечує відчуття легкості при носінні.
Дрібні деталі роблять цю блузку абсолютно універсальною. Завдяки класичному фасону та оригінальному принту її можна носити, створюючи елегантний повсякденний образ. Чи то класичний високий комір, або вільний виріз, вона забезпечує стильний вигляд на офіційних заходах, а також у повсякденному житті, або в офісі.

Розмір XXL.
-довжина 75
-плечі 41
-пог 57
-рукав 57

Склад:
100% поліестер

Компанія із Данії Day to Day, виробник чоловічого та жіночого одягу та товарів для дому з Копенгагена, заснована у 1997 році дизайнером та підприємцем Keld Mikkelsen. Інші ключові особи компанії – дизайнери Marianne Brandi та Michala Wiesneck. Вироби бренду- це вишуканий та елегантний скандинавський гламур.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Разноцветный
Размер:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
Материал:
Полиэстер
Принт:
С цветочным принтом

Похожие товары