Все категории
Добавить товар

Красива зручна якісна жіноча блуза, блузка від tcm tchibo (чіібо), німеччина, m-xl

330 грн
Описание

Красива зручна якісна жіноча блуза, блузка від tcm tchibo (ЧІібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 40-42=український 46-48, можливо буде і на 50, євро 44-46=український 50-52, можливо буде і на 54, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (1328).
__________________________
євро 40-42=український 46-48
напівобхват грудей - 52 см
напівобхват талії - 48 см
напівобхват внизу - 52 см
довжина від плеча - 65 см
рукав - 62 см
плечі - 39 см
__________________________
євро 44-46=український 50-52
напівобхват грудей - 59 см
напівобхват талії - 54 см
напівобхват внизу - 57 см
довжина від плеча - 69 см
рукав - 63 см
плечі - 41 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Чарівна блузка: у цьому топі поєднуються принтоване серце та м'яка віскоза. Щоб виріб був бездоганним, круглий виріз декорували невеликим вирізом та застібкою на гудзик. Широкі краї під смокінг на рукавах жіночого верху роблять блузку-футболку особливо невимушеною. Еластан також був вплетений у матеріал блузки для ідеальної посадки.

колір
Біло-малиновий візерунок у вигляді серця на чорному тлі

Матеріал
95% віскоза (Lenzing), 5% еластан
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Материал:
Вискоза
Принт:
Абстракция

Похожие товары