Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Блузка большого размера от dorothy perkins.

190 грн
Описание

Розмір 20, без дефектів, стан ідеальний.
ОГ - 126 у спокійному стані, ОТ - 132, низ перед резинкою - 124, резинка - 104-128, довжина - 72, рукав-ліхтарик - 37.

Є три типи розмірів одягу: "на вас", " не на вас" і "треба міряти". І до чого це я... Маленька передмова до анонсу, що ж означають ці загадкові літери на бірках одягу 🕵Бо всі ці ески, ельки та емки мають цілком собі зрозуміле значення в англійській мові. Отже, поїхали. Прекрасні XS та S для везучих дам, які в них влазять, означають extra Small та Small - дуже маленький і маленький. Далі йде не менш щасливий Medium - середній розмір.
І я залишаю їх позаду, як нєсбиточні мєчти.
А тепер до не дуже суворої реальності. L - Large. І хто взагалі придумав той безпощадний лардж, альо, ви бачили людей, які носять справжню ельку? Тонкі та дзвінкі щасливчики, параметри яких я теж відношу до категорії нєсбиточних ілюзій.
І тут у нас нарешті починається серйозна розмова. Про страшні літери, які заставили пролити не мало сліз. Хоча не завжди виправдано, до слова. XL - extra Large, він же " дуже великий". Жостко, жостко, нічого не скажеш... І всі цифри, які до тих XL додаються, наче "по ком звоніт колокол" (с) - по вашій фігурі, ага.
Але все це, звісно, жарти, хоча розшифровка літер, звісно, дійсно такою і є. Проте, як власниця 4XL, скажу, що розмір хоч і має значення, але переважно тільки для нас самих. Для інших має вагу розмір нашого серця, душі, благородних чєрт і пориваній. То ж я бажаю вам усім тих літер на етикетках, яких ви прагнете, а всередині завжди носити необ'ємні ексра-екстра лардж любові і добра ❤

Дивимось інші оголошення - ВЕЛИКІ РОЗМІРИ.
Усе буде Україна! 💙💛

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 48/4XL/56
  • 50/4XL/58