Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих

Похожие товары

Його величність шовк. вінтажна шовкова сорочка з оригінальним принтом в глечики, вази

1300 грн
Описание

Вінтажна шовкова сорочка з дуже оригінальним принтом в глечики, вази різних кольорів. Дуже якісний принт, велика увага до деталей- різноманітні вази самі декоровані східними рослинними, геометричними орнаментами. Дрібно опрацьований малюнок (не якесь тяп-ляп). Розглядати- суцільна медитація та захоплення)
Вінтаж 80-і роки. На літо (весну,осінь) ідеальна річ. Така собі коктельна блуза на вихід- горловина та планка підбиті золотим металізованим шнуром що додає урочистості, ним жеж і оздоблені манжети. Верхній гудзик з чорною вставкою ювелірної роботи- виглядає як брош. В дизайнерських речах аксесуари замовлялись у компаній, що виготовляли біжутерію та ювелірку. Індивідуальний підхід. Такі ж гудзики на манжетах. Інші прості гудзики потаємні- заховані під планку.
Шовк гіпоалергенний матеріал- добре вентелюєтся та не подразнює шкіру. Злегка вихолоджує в спеку та зігріває взимку. На рівних з кашеміром є найдорожчим натуральним матеріалом за складністю видобування з тутового шовкопряду. Речі з шовку можна віднести до елітного, статусного виду одягу- вироби з шовку вирізняются високою зносостійкістю, міцністю та довговічністю.
Сорочка легка, як пір"їнка і дуже приємна до тіла.
Стан ідеальний, склад натуральний шовк. Розмір S-M (заміри на запит)
Фірма "Maggy London blousses", китайський шовк
1300

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
  • Синий
Размер:
  • 36/S/44
Материал:
Принт:
С геометрическим принтом