Все категории
Добавить товар

Комфортна бавовняна сорочка у клітину популярного англійського бренду darling

236 грн

распродажа до 24 Май

189 грн
Описание

Комфортна бавовняна сорочка у клітину з коротким рукавом популярного англійського бренду Darling.
Висока якість, оригінальний та вишуканий стиль стали запорукою популярності одягу Darling.
Виріб виконаний з натурального 100% бавовняного матеріалу. Приталений крій добре виглядатиме на фігурі. Таку сорочку Ви можете легко компонувати з будь-яким стилем.

Розмір М.
-довжина 66
-плечі 40
-пог 53
-пот 50

Склад:
100% бавовна

Торгова марка Darling з'явилася в 2008 році у Великій Британії, вона виробляє жіночий одяг для вечірок та свят, проте в колекціях зустрічається безліч моделей, які підходять для носіння на кожен день. Серед продукції цього бренду ви знайдете великий вибір суконь, блуз, спідниць, штанів, жакетів та іншого одягу. Стиль Darling підпадає під визначення міської романтики.
Продукція бренду користуються великою популярністю, ці жіночні та вишукані речі купують дівчата по всьому світу. Весь одяг відрізняється високою якістю, він має прийнятну вартість. Дизайнер Надя Мораєс при основі бренду поставила за мету створювати одяг класу люкс, який буде доступний усім. Сьогодні будь-яка жінка може дозволити придбати речі Darling та відчути себе справжньою леді. Надя Мораєс, будучи власницею модного бутіка, вивчила безліч сучасних марок одягу і добре знала потреби сучасних модниць. Вона створює саме той одяг, якого вони потребували.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • 38/M/46
Сезон:
Материал:
Принт:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?