Все категории
Добавить товар

Романтична високоякісна подовжена сорочка модного іспанського бренду massimo dutti

258 грн с 07 Май - добавляйте в избранное

369 грн
Описание

Стильна високоякісна подовжена сорочка модного іспанського бренду Massimo Dutti. Ціна на офіційному сайті 3290 грн/
Сорочка Massimo Dutti коричневого кольору є поєднанням елегантності та комфорту.Вона створена спеціально для тих, хто цінує стиль та якість. Завдяки продуманому крою, сорочка ідеально сідає по фігурі, роблячи образ завершеним та гармонійним.
Модель виконана у прямому вільному силуеті, комфортно підігнана на рукавах манжетами.Довгий рукав з заниженою лінією плечей.У виробу подовжена спинка та заокруглений низ. Має застібку на гудзиках по всій довжині передньої частини. Комір додає класичний шарм сукні.
Сорочка дуже практична, виконана з з неймовірної якості м'якої шовковистої еластичної тканини cupro.Вона виглядає як елітний матеріал, за рахунок атласного блиску. Матеріал має декоративні властивості натурального шовку – красиво блищить, утворює м'які драпірування.За властивостями тканина дуже близька до натурального шовку, її переваги:
-гігроскопічність - матеріал добре вбирає вологу;
-повітропроникність – тканина «дихає»;
-у готових виробах із купри влітку не жарко, а взимку такі речі зігрівають.
Жінка у такій сорочці особливо спокусливо виглядає для чоловіка. Він не залишиться байдужим, адже цей образ давно зарекомендував собі як один із найвдаліших і романтичних!

Розмір S.
-довжина 92
-плечі 52
- пог 58
- рукав 46

Склад:
100% cupro

Торгова марка Massimo Dutti втілює найкращі традиції іспанських дизайнерів модного одягу. Адже, незважаючи на італійське звучання назви бренду, він родом з Іспанії. Під маркою Massimo Dutti виробляється жіночий, дитячий та чоловічий одяг, взуття та аксесуари.
Одяг Massimo Dutti в основному класичного крою. Дизайнери цієї марки ставлять за мету не створювати ультрамодні моделі на один сезон, а шити елегантний одяг із благородних натуральних тканин, який би ідеально сидів по фігурі. Вони з року в рік залишаються вірними концепції бренду, і тому одяг Massimo Dutti має свій неповторний стиль. Оригінальність та новаторство бренду проявляється в деталях.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46

Похожие товары