Все категории
Добавить товар

Сорочка блузка вишиванка льон біла

1276 грн

распродажа до 24 Май

1021 грн
Описание

Дуже красива біла однотонна сорочка блузка. Модель сорочки - пряма, за фігурою. Середня довжина . З красивою прошвою і вишивкою по всій тканині. Низ заокруглень. Рукав три чверті, з манжетом, застібається на 2 гудзики. Спереду застібається на ряд гудзиків. Круглий Виріз, переходити у V виріз, виглядає дуже елегантно. На грудях гарно декорована.
Прекрасний склад 100% коттон-тип-тонкий льон, дуже м'яка і приємна до тіла тканина.
Розміри S/L
Параметри для S. Довжина перед 64 см , ПОГ 48 см , ПОТ 48 см , ПОБ 50 , довжина рукава 43 см , рукав по низу 30 см , плече 10 см . Ширина по плечах 38 см.
Відправка Укрпошта , Нова Пошта , Міст..
Доставка посилок за рахунок покупця ..
УВАГА !! Що необхідно знати, купуючи річ та аксесуари виробництво Індія. Як правило Індія відшиває на країни Цивілізованої Європи - Італія, Німеччина, Англія, Іспанія та ін. Одяг завжди дуже гарний, оригінальний; рідкісні речі. А цікаві моделі продумані дизайнерами відомих світових брендів. Якість тканин дуже висока , 100 % натуральна . Але якість виготовлення може бути з нюансами, тому що багато чого виготовляється ручним способом. Наприклад нерівномірне забарвлення, трохи не рівне шов. Це не є браком. І як правило більшості людей ці нюанси не помітні. Просто будьте готові до цього при отриманні товару. Так само не слід забувати, що всі речі, виробництва Індії необхідно праті ручним способом у прохолодній води, фарби тканини натуральні і можуть вперше пофарбувати воду.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 38/M/46
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Сезон:
Материал:
Принт:
Без принта
Продавец
mkvasha
цікавинка
Супер-продавец
Киев
100% выполненных заказов
Был

Похожие товары