Все категории
Добавить товар

Стильні дуже зручні щільні жіночі брюки, штани від tcm tchibo (чібо), німеччина, укр 42-44

550 грн
Описание

Стильні дуже зручні щільні жіночі брюки, штани від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 36-38=український 42-44, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (1075). Дуже класні і зручні.
__________________________
євро 36-38=український 42-44
пояс - 39 см
напівобхват стегон - 51 см
довжина збоку - 98 см
крокова - 75 см
посадка - 27 см
Тягнуться.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Завдяки еластичному поясу з куліскою та смужками збоку ці штани нагадують шикарну версію спортивних штанів, тому що, на відміну від спортивних штанів, цю модель можна особливо добре поєднувати з красивими блузками і навіть носити в офісі.

Вся справа у стилі
Оптичні деталі, такі як декоративна смуга галону на бічному шві, відповідають за цей повсякденний стиль. Вертикальний розділовий шов спереду на жіночих штанах також є модною деталлю, яка чудово поєднується із блейзерами.

М'яка та еластична якість блокування
Штани-джоггери мають дві прорізні кишені спереду і дві декоративні кишені ззаду, щоб вони залишалися зручними та практичними, незважаючи на красиві деталі. Волокно еластану забезпечує високий рівень комфорту та гарантує ідеальну посадку та стабільність розмірів.
Поміститися
Дуже вільно лежить на тілі
колір
Верес сірий
матеріал
68% віскоза (від Lenzing), 27% поліамід (PA), 5% еластан
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Серый
Размер:
  • 50/4XL/58
  • 34/XS/42
  • 38/M/46
Материал:
Вискоза
Сезон:
Принт:
В полоску