Все категории
Добавить товар

❤️палаццо свободные длинные брюки карго клеш летние легкие брюки🔥милитари😱оверсайз...

495 грн
Описание

💛 Класичні актуальні котонові(хлопкові/бавовняні) брюки-карго УНІСЕКС в стилі мілітарі.👖
💛 Штани в стилі 90, 00-х. тренд сезону 2023-2024 року, те що одягають ікони стилю у минулому та зараз!🔥
💛Прямий крій, оверсайз, палаццо / труби, кльош штанина до підлоги, стильна та вічна класика. 👑
💛База яка повинна бути у кожному гардеробі
💛Виробник: Etam - французький бренд якісного одягу який існує уже понад 100 років!😱
💛 Легка, дихаюча та приємна до тіла тканина, не просвічується! Бірки зі складом тканини, на жаль, уже немає, проте цей бренд славиться тільки натуральними тканинами, переважно брюки від них скдадаються з 98% котону та 2% еластану(тощо), на дотик тканина теж наче натуральна, не синтетична. В жарку пору, тим паче літом - точно не буде парити.
💛 Розмір: S-M. Посадка може бути як висока(за рахунок поясу, якщо додасте) так і середня чи низька(якщо без нього), сидіти на тілі буде гарно у будь-якому варіанті. На фото на мені одягнуті при рості 170см, на мій розмір XS - на жаль, великі(хіба для тих хто любить гіпер-оверсайз - в самий раз)
💛 Присутні по дві повноцінні кишені спереду та заду.
💛Присутня малопомітна невеличка пляма зверху на штанці(навіть не змогла передати на фото при хорошій якості), можливо вдасться вивести ванішем чи іншим засобом проти плям, я не пробувала.
💛 Чудово комбінується з багатьма образами! 😍 Як на роботу в діловому(офісному) стилі, з блузою/сорочкою/кофтинкою так і з топом та кросівками чи підборами на двіж! 👠
💛 Красиво підкреслять та витягнуть вашу фігуру! 🔥
💛Відтінок: світло-коричневий, схожий до світлого хакі, проте більше віддає пастельним тоном, можливо навіть бежевим підтоном. Колір на фото як в житті.
💛 ДО РЕЧІ! Піджак(жакет), що на фото також продаю, дивіться оголошення, чи напишіть я надішлю фото його!)
💛 ДОДАТКОВІ ФОТО скину в приват, бо тут ліміт 10шт.

❔❕
Що таке штани-карго, і як їх носити?

Спочатку карго були основою стилю мілітарі. Характерною рисою моделей вважається велика кількість кишень, які в умовах бойових дій використовувалися для зберігання потрібних речей. Але сучасним модельєрам вдалося зробити штани-карго жіночі елементом стильного образу.

Штани-карго жіночі та чоловічі представляють собою штани прямого пошиття з широким ременем і безліччю кишень з боків і на штанинах. Через те, що штани прийшли з стилю мілітарі, найпопулярнішим кольором вважається хакі. Незважаючи на те? що з плином часу фасон штанів зазнавав змін, основні риси залишилися незмінними.

❗ Переваги моделі штанів карго:
Модельєри вважають, що штани-карго жіночі повинні бути присутніми в гардеробі кожної модниці, тому як, крім зручності, штани відрізняються і іншими перевагами:
-Великий вибір. До покупки доступні моделі, які підходять під будь-який стиль.
-Оригінальність. Легко купити штани, доповнені помітними ременями і заклепками.
-Універсальність. Якщо правильно визначитися з розміром і фасоном, модель з однаковим успіхом підійде як дівчинці підлітку, так і для екстравагантної бізнес-леді.

Як вибрати фасон?
Якщо штани купуються для повсякденного носіння, підійдуть довгі до п'ят моделі або ж варіанти з укороченою штаниною. Діловий, елегантний образ доповнять штани з манжетою, що облягає щиколотку.

Як підібрати брюки, виходячи з особливостей фігури?
Невисоким струнким модницям не слід придивлятися до укороченим штанів, тому як вони зроблять їх візуально ще нижче. Краще купувати довгі штани з об'ємними кишенями, які поєднуються з взуттям на підборах.
。。。。。。。。。。。。
ВІДПРАВЛЯЮ: 📫
✅ Безпечною оплатою через Шафу
✅ Накладеним платежем Новою Поштою з передоплатою (на витрати по доставці в обидві сторни, якщо не заберете товар на пошті чи не прийдете за ним)
✅ З повною передоплатою на карту. Так Ви зекономите не тільки на доставці, а й на комісії пошти за суму грошового переказу та оціночну вартість! НП бере близько ~2,9% тільки за суму грошового переказу + доставка ~70грн.
✅Також працюю 0LX доставкою, можна оформити там, пишіть, надішлю дані. Там часто акції на безкоштовні доставки!🔥

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Хаки
  • Серый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • Onesize
Материал:
Хлопок Эластан
Принт:
Новогодняя тематика В полоску С цветочным принтом Абстракция С геометрическим принтом В горох С животным принтом В клетку

Похожие товары