Все категории
Добавить товар

Жакардові трендові штани — штани в стилі «кежуал» молодіжного французького бренда "3suisses"

150 грн
Описание

Штани чорного кольору з фактурної тканини. Тканина — жакард-сатин — полотно не має чітко позначеного виворітного боку: опуклий малюнок з одного боку буде вдалим з іншого. Якщо для тканини використовували два кольори, наприклад, світло-зелений і темно-зелений, то з одного боку темно-зелений візерунок буде набитий на світло-зеленому тлі, а з іншого боку — навпаки, світло-зелений малюнок буде на темному тлі. Візерунок один, а «мінюються місцями» кольору малюнка та фону (двобічний жакард). Жакард — це не склад тканини, а не матеріал волокон, а спосіб їх переплетення. Жакардовими можуть бути й натуральні, і штучні тканини.
Деякі характеристики жакарду схожі з характеристиками екошкіри: зносостійкість, приємні тактильні відчуття, і той, і інший — «повітропроникні» матеріали. Щільність середня, чудово тримають форму. Звуженого крою, внизу по зовнішньому шву розстібається потайна блискавка. Чудовий склад тканини для прихильників натуральних тканин. Універсальні штани — і на щодень і на вечірку, тільки міняйте верх і новий ансамбль готовий. Стан гарний. Розмір на бирці 36/38. За фактом підійдуть від S до М. Так у кожного бренда своя розмірна сітка, орієнтуйтеся на заміри.
Заміри:
ПОТ 40 см
НОС 51 см
Паховий шов перед 19,5 см: зад 36 см
Довжина 102 см
Напівобхват по низу штанів 13 см
Оплата: 100% на карту АБанка. Доставка — Укрпошта, Джастін або Нова Пошта. Впорядкність гарантують. задоволенням відповідай на всі питання.
Передбачати, як річ сяде на Вас, я не можу. Тому відповідальність за вибір речі лежить повністю на Вас. ВІДПОВІДНІ КАРТИНКИ. Я робити багато детальних живих фото. Пам'ятайте, що колір товару може відрізнятися через різне кольоропередавання пристроїв. Кожну річ оформляють, спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Всі дефекти, брак, сліди зносу та нюанси, виявлені мною, обов'язково записуються. Спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Будь ласка, усі питання задавайте до угоди. Бажаю Вам успішних і обдуманих покупок.
Бренду модного французького одягу для чоловіків, жінок і дітей цього року виповнилося 80 років, а починалася все з маленького сімейного бізнесу з доставляння поштою вовняних виробів. Назва бренду 3 SUISSES була придумана пізніше, коли компанія почала експортувати свою продукцію за кордон. Каталог 3Suisses (Труа Сюїс) почав своє існування, коли французький Ксав'є Тулемонд господар вовняної фабрики задумався про доставку та рекламну продукцію своїх виробів.
Так народилася ідея створити невеликий каталог, а вовняні вироби надсилати поштою. Доставка була організована, а ось із каталогом довелося трохи почекати. Так утворилася назва компанії 3Suisses, що в перекладі означає Три Швейцарець, а вимовляється як «труа сюїс», не відомо. Відомо лише, що назва з'явилася на багато раніше від каталогів одягу.
Сам Карл Лагерфельд створив спеціальну колекцію одягу для каталогу 3Suisses. Це стало величезним кроком у світ моди та популярності. Висока якість, прийнятні ціни, багатий вибір і широка колірна гама створюють чудову платформу для формування стильного й унікального гардероба.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Материал:
Жаккард Эластан
Принт:
С цветочным принтом

Похожие товары