Все категории
Добавить товар

Женские,белые,расклешоные,брендовые брюки ,perte by crizia.70%знижка.хит

850 грн -6% 800 грн
Описание

Стильні брюки з лаконічним дизайном із колекції італ.бренду Perte By Crizia.Оригінал.

Розмір Tg 19, М.Орієнтуйтесь по замірах:ПОТ-40,5см,ПОБ-53,5/54см,шаговий-83см,довжина -109см.,ширина штанів внизу-20,5см.

Брюки мають зручну високу посадку,завдяки якій створюється красивий силует і стильний образ.Прямі стрелки.Чуть розклешоні знизу.Підгорнуті манжети .В боковому шві потайна застібка на блискавку і гудзик,для зручності.
Виготовлені брюки із матеріала високої якості -костюмна тканина.Матеріал легкий,добре тримає форму,зберігає яскравість кольору після багаторазових стірок.
Склад:70%poliester,24%viscose,6%elastan
Виробник:Італія
Сезон:весна-літо
Ці брюки продовжують набирати популярність завдяки своїй здатності скривати недоліки і формувати бездоганний силуєт,підкреслювати жіночу витонченість і грацію.Це чудовий варіант для дресс-кода в офіс,чи відвідування урочистого заходу.
Однозначно -ця покупка буде одною із самих вдалих в цьому сезоні.
Ціна магазину 99євро.,моя ціна 800грн.Дивіться ін.мої оголошення,багато брендових речей.Штани нові з етикеткою,тільки з верху на талії,не ідеально чисті,чуть забруднені(це не дефект,від звичайного прання все звісно зникне,сама не перу,щоб не пошкодити цінника,в ціні врахувала)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 38/M/46

Похожие товары