Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Джинси mom вільного крою

640 грн
Описание

Mom jeans у блакитному кольорі з розрізами на штанинах 

Трендова модель джинсів небесно-блакитного відтінку, виконана в стилі mom jeans = must have у твоєму гардеробі. Висока посадка на талії та вільне облягання на стегнах ідеально підкреслять твої вигини (без компліментів ти не залишишся — ми впевнені). Якісний щільний денім з високим (98%) вмістом бавовни та прямий крій штанин —  гарантія твого комфорту: свобода рухів та відсутність «парникового ефекту». Модель має класичну кількість кишень: 2 глибоких спереду (твій телефон з легкістю поміститься) + додатковий маленький та два ззаду виробу. Ця пара джинсів не тільки трендова, зручна в носінні та неймовірно красивого кольору, але й зі стильною деталлю у вигляді розрізів з боків на штанинах — скромний акцент у твоєму образі. 

Джинси з масою переваг, не інакше: небесно-блакитний колір 

трендовий фасон mom jeans 

ідеальна посадка по фігурі 

вільне облягання штанин 

натуральний «дихаючий» матеріал виробу — 98% бавовни 

акцентні розрізи на штанинах

Це ті джинси, які ти носитимеш із задоволенням — завдяки широкому вибору для поєднань з іншими речами.

Наприклад: 

1. Для романтичних вечірніх прогулянок на набережній, поєднуй цю пару з нюдовим атласним топом на тонких бретелях або укороченою шифоновою блузою з вирізом «човник», мюлями на підборах «чарочка» і маленькою сумочкою на довгому ланцюжку. Додай до образу хустку в зачісці та шкіряний ремінь на талії.

2. Створи fresh-образ у ніжних тонах: небесно-блакитні джинси, білі шкіряні шльопанці, кроп-топ у ліловому або абрикосовому відтінках, сонцезахисні окуляри у широкій білій оправі та сумочка у сливовому або шафрановому відтінках. Твій look для зустрічі з подругами за філіжанкою латте, готовий.

3. Любиш спортивний стиль в одязі та максимальний комфорт для тебе у пріоритеті? Нам є що тобі запропонувати: міксуй джинси з кросівками або стьобаними сандалями та футболками oversize (нижній край футболки заправ у джинси — щоб виділити лінію талії). Доповни образ сумкою-бананкою та панамою або кепкою.

РОЗМІР:27

ЦІНА:640💣

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
Размер:
  • 27/S
Продавец
olena_boikko
olena_boikko
Киев
Была

Еще продаю

Похожие товары