Все категории
Добавить товар

Розкішні стильні зручні жіночі джинси від tcm tchibo (чібо), німеччина, s-m

450 грн
Описание

Розкішні стильні зручні жіночі джинси від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 38=український 44, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність. Дуже класні і зручні.
__________________________
пояс - 38 см
напівобхват стегон - 49 см
посадка - 22 см
довжина збоку - 102 см
крокова - 81 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Дизайн із модним швом надає цим джинсам незвичайний зовнішній вигляд. Ця модель виготовлена з комфортної для шкіри якості стрейч-бавовни, має вузький крій ноги та нормальний зріст, з блискучою строчкою спереду та ззаду. Помірно стабільні джинси мають класичний крій у 5-кишеньковому стилі, ідеально вписуються та забезпечують високий рівень комфорту. Вони застібаються на застібку-блискавку та гудзик. Пояс має п'ять стрічкових петель для ременя.

Колір: синій denim.

Матеріал: якісний джинс із потертостями.

Склад: 98% бавовна, 2% еластан.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 29/M
  • 27/S
  • 28/M
Принт:
Без принта

Похожие товары