Все категории
Добавить товар

Потрясающие стройнящие mango sienna джинси кльош стрейч р 42 сос нов

1200 грн
Описание

Деталі: Бавовняна тканина в джинсовому стилі, еластичний, розкльошений укорочений дизайн, завищена талія, петлі, п’ять кишень, застібка на блискавку та один ґудзик, внутрішній шов 68 см. Склад: 98% бавовна, 2% еластан
Догляд: Машинне прання до 30°С, короткий віджим, не відбілювати, не сушити, прасувати до 110°С, не хімчистка, прати навиворіт, прати окремо
MANGO - іспанський бренд жіночого, чоловічого та дитячого одягу, взуття й аксесуарів заснований в 1984 році в Барселоні. Головна особливість MANGO – багатогранність та різноманітність. Асортимент колекцій складає повсякденний, вечірній, спортивний, кежуал та класичний одяг, що дозволяє підібрати образ на всі випадки життя і підкреслити свою індивідуальність.
Бренд MANGO, присутній у всьому світі, впроваджує новітні технології, залишаючись вірними своєму середземноморському духу. В MANGO вірять, що мистецтво та культура роблять світ більш надихаючим. Краса, стиль та увага до деталей - частина ДНК бренду.
Як ми знаємо, джинси — одна з тих позачасових речей у нашому гардеробі, яка завжди буде актуальною. Луки з цим елементом можуть бути не лише мегазручними, а й стильними, що дозволяє носити їх як у повсякденні, так і під час особливих подій.
Сьогодні пропонуємо вам образ, Mango, який підійде і для зустрічі з подругами, і для побачення, і для офісних буднів
Сейчас на Интернет сайтах такая модель — 1499 грн
Хлопчатобумажная ткань в джинсовом стиле. Ткань из переработанной хлопковой смеси. Эластичный. Расклешенный дизайн. Блестящий дизайн. Укороченный дизайн. Потертый подол. Высокая талия. Петли. Пять карманов. Застегивается на молнию и одну пуговицу. Внутренний шов 68 см.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 42/6XL
Модель: