Все категории
Добавить товар

Джинсы мом mom old navy (gap) с высокой посадкой, без стрейча, большой размер

950 грн
Описание

Очень крутые джинсы с экстра-высокой посадкой. Модный крой mom balloon: свободные в бёдрах, сужаются книзу. Без стрейча, приятный не "дубовый" джинс. Покупались в Штатах, на официальном сайте Old Navy (GAP). Причина продажи: заказала себя сразу много пар разных размеров) Размер этих джинс - американский 20 (английский 22-24).

Заміри: ПОТ 55см, ПОС 65 см. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ на фото, будь ласка! Там видно, як саме і де саме зроблені заміри, особливо ПОТ, і чому в реалі він виходить трохи більший.

Усі речі, які я продаю, мої власні, що не підійшли за розміром або не носилися з інших причин. Майже весь свій гардероб я вже задонатила, залишилися лише дуже улюблені або дорогі або зовсім нещодавно куплені речі. Не займаюсь продажем як бізнесом, тому повернень та обміну немає. Дякую за розуміння! Якщо Вас мучає совість, що Ви купляєте собі круті джинси чи вінтажну сумочку, коли навколо таке коїться, що можу сказати: 1) я Вас розумію, сама це відчуваю, але якщо нова класна річ для Вас спрацює як терапія, то най спрацює! Від того, що Ваша кукушечка кудись відлетить, нікому краще не буде. 2) Усі кошти, що я отримую з продажу речей, я доначу на продуктові набори стареньким чи у притулок для покалічених тварин. Сподіваюсь, Вам від цього легше:)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Голубой
Размер:
  • 36/3XL
  • 38/4XL
  • 40/5XL
  • 42/6XL
Модель:
Принт:
Без принта

Похожие товары