Все категории
Добавить товар

Темно-сині легінси lores "monica/1" 90 den

259 грн
Описание

Темно-сині легінси Lores "Monica/1" 90 den.

Модель дуже гарно виглядає на фігурі,як друга шкіра!

Поспішайте!
Сезонна знижка на легінси!
Залишилась одна штука!

Короткі безшовні легінси, мікрофібра 3D.
Жіночі короткі легінси Lores - це класична модель довжиною нижче коліна - ідеально підходить для активного способу життя,а також для танців,виступів,тренажерного залу,фітнесу,йоги.
Поєднується з сукнями, туніками та блузами, підкреслюючи жіночні форми стегон і литок. Короткі легінси – це той елемент гардеробу, з яким легко створювати укладки.

Короткі легінси в поєднанні з кедами будуть виглядати дуже по-дівчачому, а на високих підборах відмінно зарекомендують себе під час танцювальної вечірки. Замовляйте класичні легінси і доповнюйте свій гардероб цим легким, але виразним аксесуаром!

Розмір: unica(універсальний розмір)

підходить для розмірів S, M, L.

Колір: PRUSSIA (темно-синій колір)

Склад:92% поліамід, 8% еластан.
Виробник Італія,запаковано в Польщі.

Жіночі короткі легінси Lores "Monica/1" - це класична модель довжиною ¾, що сягає нижче коліна - ідеально підходить для теплої пори року, поєднується з сукнями, туніками та блузами, підкреслюючи жіночні форми стегон і литок. Короткі легінси – це той елемент гардеробу, з яким легко створювати укладки навесні, влітку та восени.

Короткі легінси в поєднанні з кедами виглядатимуть дуже по-дівчачому, а на високих підборах відмінно зарекомендують себе під час танцювальної вечірки. Замовляйте класичні легінси і доповнюйте свій гардероб цим легким, але виразним аксесуаром!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Продавец
fantasy_new
fantasy_new
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Была

Похожие товары