Все категории
Добавить товар

Шорты для спорта и отдыха shein

160 грн с 15 Май - добавляйте в избранное

200 грн
Описание

стан ідеальний
Напівобхват талії 47 тягнеться до 67
Напівобхват стегон 63
довжина 48/22
посадка 32/46

SheIn - це бренд, що давно відбувся і успішно заявив про себе, що виробляє стильний і красивий, якісний і зручний жіночий одяг. У наші дні кожна представниця прекрасної статі прагне одягатися в ногу з останніми модними тенденціями і виглядати на всі 100% у будь-якому образі, у кожній життєвій ситуації.
Багаторічний досвід роботи команди професіоналів, неперевершена майстерність та креативні ідеї дизайнерів, модельєрів та стилістів забезпечують SheIn незмінно високі рейтинги серед покупців. Торгова марка пропонує до вашої уваги найкращі актуальні моделі одягу відмінної якості за оптимальними цінами для жінок різних вікових категорій, що ведуть різний спосіб життя.
Незвичайний дизайн, нетривіальні стилістичні рішення, якісні матеріали та оригінальні декоративні елементи – все це та багато іншого робить бренд SheIn фаворитом для багатьох модниць. Будьте в тренді, вибирайте найкраще, сміливіше експериментуйте та захоплені погляди оточуючих будуть незаперечним підтвердженням Вашого правильного вибору!

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 46/3XL/54
Сезон:
Зима Лето Осень Весна
Продавец
lubav...
lubava10121979
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары