Все категории
Добавить товар

Класні літні шорти тakko fashion німеччина 36 європ наш 42 розмір.

175 грн
Описание

Літні шорти Тakko fashion Німеччина 36 європ наш 42 розмір.

Тонкі літні шорти виготовлені з високоякісної бавовни. Застібка блискавка + гудзик-болт. Шорти комфортні, зручні, м´які, не деформуються. На поясі шлейки під широкий ремінь. 4 кишені, 2 бічні прорізні, 2 ззаду накладні. Кишені відстрочені і оформлені заклепками. Штанини на відворотному манжеті, по бічних швах прикріплені шлицами на гудзик-болт на заклепку. Шорти коричневого кольору, розкреслені білими і червоними тонкими смугами в клітку.

Колір коричневі в смужки фото 2 -3
Матеріал 100% котон не тягнеться.

Заміри 36 європ наш 42 розмір. фото 2-3
ширина по талії -38 см
ширина по бедрах - 48 см
ширина штанини внизу - 25 см
висота посадки спереду - 22 см
висота посадки ззаду - 32 см
кроковий шов -17 см
зовнішній шов - 38 см

Takko-fashion-це гарантія чудової якості, ретельного відбору та ексклюзивності. Одяг марки Takko-fashion - оригінал з Німеччини.

Одяг торгової марки Takko-fashion має свої переваги в повсякденному житті і спортивному стилі одягу, велике значення має комфорт і легкість гардеробу. Використовуючи продукцію торгової марки Takko-fashion, ви впевнено будете крокувати стежкою життя, відчуваючи постійну дистанційну опіку виробника .

Дивіться всі мої оголошення. Впевнена, що в них Ви знайдете для себе і своєї сім´ї багато цікавих, корисних і недорогих речей європейської якості.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Разноцветный
Размер:
  • 36/S/44

Похожие товары