Все категории
Добавить товар

Штани софтшел cmp

800 грн

490 грн с 09 Май - добавляйте в избранное

700 грн
Описание

Свобода рухів
Виріб був розроблений з особливим акцентом на забезпечення максимально можливого рівня комфорту. Ретельно продуманий крій і вибір матеріалів забезпечують свободу рухів.
Повітропроникність
Матеріал характеризується оптимальною повітропроникністю, а це означає, що волога ефективно відводиться, залишаючи штани сухими та комфортними, навіть під час тривалої активності.
Захист від вітру
Матеріали, використані для створення штанів, були ретельно підібрані, щоб гарантувати захист від несприятливих погодних умов. Ця модель забезпечує повний захист від вітру для комфорту в поході.
Еластичність
Адаптація до форми тіла, без обмеження рухів, дозволяє комфортно здійснювати трекінг незалежно від місцевості, по якій Ви рухаєтесь.
Міцний матеріал
Конструкція цієї моделі та матеріали, що використовуються у виробництві, роблять їх надзвичайно міцними і менш схильними до пошкоджень, тому вони прослужать довго, навіть при частому використанні.
Технології

Clima Protect®
Термошар, що використовується в тканинах спортивного одягу для захисту від холоду та інших несприятливих погодних умов. Спеціальна тканина виробляється за технологією ламінату.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Чёрный
Размер:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Продавец
ksyu1990
ksyu1990
Супер-продавец
Сокаль
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?