Все категории
Добавить товар

Стильний зручний жіночий піджак, блейзер, жакет від tcm tchibo (чібо), німеччина, укр 54-56

440 грн
Описание

Стильний зручний жіночий піджак, блейзер, жакет від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 48=український 54, можливо буде і на 56, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (1044).
__________________________
напівобхват грудей - 58,5 см+виточки
напівобхват талії - 53 см
напівобхват внизу - 60 см
довжина від плеча - 67,5 см
рукав - 63,5 см
плечі - 41 см
В цьому розмірі застібається на 2 гудзика.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Цей блейзер у зручній Sweat якості поєднує шикарний вигляд піджака з комфортом sweater. Таким чином, Ви робите гарну фігуру не тільки в офісі, а й у вільний час.

Стильний та зручний. Це уможливлює тканину з бавовни та спандексу, яка забезпечує ідеальну посадку, стійкість до форми та високий комфорт при носінні. Sweatblazer має тонкі наплічники та класичний відворотом комір. Плечові шви злегка попередньо укладені, а віденські шви надають жіночного силуету. Стильний топ має дві кишені та кнопку для закриття.
Колір
Темно-синьо-білий смугастий
Матеріал
74% Поліестер, 24% Бавовна, 2% Спандекс.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
Материал:
Полиэстер Хлопок
Принт:

Похожие товары