Все категории
Добавить товар

Шуба из серебряной цвет графит шиншиллы бомбер зимняя куртка натуральный мех

6999 грн
Описание

Шуба напівшуба полушубок з натурального хутра срібної димчастої шиншили поперечка з шкірними вставками (замш). Колір графіт, або мокрий асфальт.
Елітною шубою можє побалувати себе не кожна.
Колір? Забарвлення димчастим муаром по срібно- пастельному шовку видно, що це не звичайний кролік! Це не бобрік, не мутон і це не рекс!
Це Шиншилла, яка має такий однорідний дивовижний рідкісний незвичайний чудовий і благородний, гречний гарний пастельний пудровий, як на фото пудрово- срібний напівтон завдяки вичінці преміум класу. Бренд на фото. На фото все, як у житті, показала зі всіх боків детально стан хутра як є у житті!
Все так, без ретуші. Ця шуба дійсно чудова.
Шкіряні виставки (замш) роблять образ пристрасним, а м'яке і шовковисте набівне пухнасте хутро ніжно підкреслює жіночність. Ідеальний вигляд! Розкіш і шик!
Вершина гламуру для Світських Левиць.
Це беруть щоб зваблювати і на віки підкорювати серця! Станьте Сніговою Королевою, треба блістать у теплій і зручній зимовій одежі. Не у пуховику ж йти на події.
Шуба причудова! Вона настільки гарна, що може прикрасили собою навіть Весільну сукню нареченої чи дружки. А потім, після урочистості, ще слугуватиме Вам довгі роки. Стан відмінний, кожа ціла, шкурки міцні, підкладка чиста. Фасон супер модем і. За таким рукави всі зараз опиняються. Тому ціна врахована помірковано.

Заміри:
Довжина по спинці без урахування 64см.
Рукав від шиї 50-51см. з внутрішнього боку 20-22см. крій летуча минша кімоно разліт якого 102см. від рукавах до рукава посередині по грудях. Але це не ж об'єм грудей, бо рукав знижений.
Ориентир на понизу трохи вище лінії стегон 50см. Це напівоб'єм. повне коло 98см. це же в притик, а так краще не треба, треба щоб вільно лягало.
Отже Ваші особисті заміри фігури мають бути меншими за 100см. тобто ця шуба гарно ляже на габарити власниці пл стегнам від 80- до 98см. по бюсту від 85 до 110см впритик
плечі у такому фасон і розмір по спинці виміряти не можна. Від плеча рукав приспущений на 30-31 см.

Ні. Наложеним не висилаю.
Шуба на примірки не катається! Вона світла, як там пройде примірка с тоналкою і помадою я жахатися не хочу.
По місту можна, на вимогу покупця, за домовленістю замовити доставку і придбати безпечно з попереднім оглядом.
Пересилаю тільки після повної передплати на карту, повернення і обміну не роблю. Резерва нема, але є торг, отже, якщо я пристану на Вашу цінну, то платити треба того самого дня, не потім. Ціна узгоджується не на завжди.

Чи підійде Вам ця шуба?
Як можна отак купляти без примірки?
Звіряйте мої мірки із власними мірками і замірами з Вашего одягу, якій Вам личить.

Дякую за цікавість до мого товару, завітайте у мій профіль, там ще багато цікавого.
На останньому фото для усвідомлення коліру ця шуба колір граф іт з іншою димчасто срібною шиншили є такої самої моделі, яка також є у продажу.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
  • Серебристый
Размер:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Материал:
Сезон:
Зима Осень Весна
Принт:
В полоску
Продавец
verona7777
verona7777
Киев
57% выполненных заказов
Была

Похожие товары