Все категории
Добавить товар

Гудзики срср 40-е рр. (люцит, емаль), прозорі тиснені, 7...

399 грн
Описание

Старинные советские винтажные пуговицы, 40-е года ХХ столетия.
Материал пуговичек -❄ люцит (LUCITE) — кристально чистая пластмасса, акриловая смола, одна из разновидностей термореактивных пластмасс, была разработана компанией Du Pont (Дюпон) в начале 30-х годов. Lucite активно начал использоваться для производства различного вида украшений и фурнитуры, в том числе и пуговиц, заменив собой другие более дорогостоящие материалы. Очень прочный и износостойкий материал, благодаря этому изделия из него практически вечные. Это очень ценное качество, изделия из люцита достаточно дороги.
Гудзики виготовлено з чистого прозорого (Clear) люцита методом лиття і тиснення. Це монолітна конструкція діаметром 24 мм, товщиною 4 мм на ніжці-крапельці. Прикрашені поверхневим тисненням, з внутрішньої сторони покриті блакитною холодною емаллю, нагадують морозні сніжинки!
Набір з 6 штук + одна, ідентична, але з іншим малюнком.
Ефектні вінтажні речі, мають не тільки естетичну, але і колекційну цінність, не можуть не викликати захоплення! Легкі, майже невагомі, але при цьому дуже міцні.
Гудзики приємні на дотик, в динаміці видають характерний стукіт гострого пластику. В хорошому стані (але подекуди відійшла від часу емаль), але ще послужать за призначенням, надавши стильний вінтажний вид сукні або піджаку, а також стануть в нагоді для інших важливих справ!
Ціну вказано за весь лот - 7 штук.

Состояние: Хорошее
Цвет:
  • Серебристый
  • Голубой
Особенности:
Прозрачный
Особенности:
Набор