Все категории
Добавить товар

Балетки туфли лодочки новые кожа-замш декор-брошь

1650 грн -28% 1199 грн
Описание

Дуже крутезні туфлі різних моделей на будь який смак! Всі виконані із натуральної шкіри/замші, якісний декор. Опис із цінами кожних нижче, більше фото скину!

1.Білі шкіряні мокасини. Яскраві святкові красиві мокасини, з декором із каменів із обрамленням Сваровські. Повністю натуральна шкіра - у середині, зовні, устілка. Декор якісно укріплений, красиво переливається каміння. На стопу 24-24.5см на 38р.
Фірма Attizzare, виробництво Португалія.
Ціна бутіка Miraton 4200грн. Лімітований випуск, зверніть увагу! Ціна 1550грн.

2. Сліпони срібні із 3d декором. Дуже оригінальна модель Туфель-Сліпон, з гарним декором у вигляді квітів та намистин на шкарпетці. Натуральна шкіра - усередині, зовні, устілка, модний комбінований колір срібла з галаграфічним ефектом. На шкарпетці якісна добре укріплена фурнітура для гарної зносостійкості. На стопу 24-24.5см+-.Виробництво Португалія.
Лімітований випуск. Ціна бутіка Miraton 4150грн.
На ніжці виглядають дуже красиво, створюється ляльковий ефект! Рекомендую! 1600грн.

3. Чорні Лаковані Туфлі Дербі. Легендарна, завжди в моді модель черевиків у стилі Челсі. Натуральна шкіра в лаку зовні, бахрома та пензлики зі шкіри, середина-шкіра, устілка-шкіра, полегшена підошва. В таких туфельках Точно не залишитеся непоміченою, підійдуть під будь-яку цибулю-як під класику, так і під спорт! На стопу 24-24.5см+-.
Фірма Attizzare, виробництво Португалія. Лімітований випуск. Ціна бутіка Miraton 4300грн.
Ціна 1850грн.

4. Чорні Лаковані Туфлі з декором-пірсинг. Дуже крута ексклюзивна модель туфель з оригінальним акцентним декором з пірсингу! Несподіване поєднання класики та екстремального дизайну, виконаного з перлів у поєднанні з камінням з обрамленням Сваровськи. Декор закріплений дуже міцно та якісно, ​​Біжутерія VIP класу. Можна носити у двох варіантах: 1й представлений з декором з пірсингу, 2й Декор знімається (намистини відкручуватись як класичний пірсинг) та одягаються шнурки, виходить класична-класика. Функція Вау)))
Натуральна шкіра у лаку зовні, середина-шкіра, устілка-шкіра. На стопу 24-24.5см на 38р. Каблучок 4см.
Колекція 2024р. Фабрика Attizzare, виробництво Португалія. Ціна бутіка Miraton 5250грн. Ціна 2200грн.

5. Чорні шкіряні туфлі модель Мері Джейн. Нові Туфлі/ Босоніжки/ Лофери у дуже трендовому стилі 2023 «Мері Джейн». Натуральна шкіра повністю. На стопу 24-24.5см на 38р середню по повноті ніжку.
Фірма Attizzare, виробництво Португалія.
Ціна бутіка Miraton 4900грн. Ціна 1850грн.

6. Балетки Бежеві шкіряні, виконані із лакованої шкіри.
Крутезні туфельки, виконані із натуральної шкіри, устілка теж шкіра. Квадратний хромований каблучок придає елегантності і шику даній моделі, а ніжна брошка з камінцем спереду, як «вишенька на торті»доповнює цю модельку! Один вихід, стан новеньких.
Виробник Португалія, довга зносостійкість! Розмір 38, на стопу 24.5-24.7 см! Ціна 1450грн.

7. Білі кеди з декором. Оригінальна модель кедів-сліпонів з декором, що запам'ятовується. Натуральна шкіра зовні, у середині, устілка-шкіра, декор із пластикового кришталю добре укріпленого ліскою на глітерному розсипі. За бажання хлястик з декором відстібається і виходять класичні-білі кеди (кріплення-липучка).. Один вихід на фотосесію, стан ідеальний.
На стопу 24-24.5см+-. Лімітований випуск. Виробництво – Португалія. Ціна бутіка Miraton 4100грн.
Достойні уваги! Ціна 1300грн.

8. Рожеві шкіряні Кеди. Класні кеди-кросівки в дуже яскравому кольорі рожевий-Фуксія або колір Барбі. Цей колір у цьому сезоні на піку популярності! Модель трендова в цьому сезоні - всі деталі в дрібницях: стьобана шкіра, логотип Бутіка на п'яточці. Натуральна шкіра зовні, всередині, шкіряна устілка, прошита підошва, дуже щільна шкіра для тривалої зносостійкості. На стопу 24-24.5см на 38р. Ціна бутіка Antonio Biaggi 5600 грн. Наша Ціна 1600грн.

9. Босоніжки з натуральної Замші з декором на шкарпетці з каменів з обрамленням Сваровські, під пальчиками вставка зі срібної шкіри для тривалої зносостійкості. Устілка 24-24.5см на 38р, каблучок 4см. Фірма Attizzare, виробництво Португалія.Ціна бутіка Miraton 3800грн. На ніжці ляльковий ефект, рекомендую!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 37
  • 37.5
  • 38
Категории:
Материал:
Замша Кожа Полиуретан
Принт:
Без принта

Похожие товары