Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Оригінальні кросівки new balance summit k.o.m. жіночі

2100 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Оригінальні кросівки New Balance SUMMIT K.O.M. GTX жіночі розмір 37 (US 7.5 - 24.5см)

Створена для трейлового бігу модель Summit K.O.M. GTX готова до підкорення нових вершин незалежно від непередбачуваності погоди! Верх моделі виготовлений із повітропроникних матеріалів із застосуванням технології Gore-Tex®, яка захищає взуття від промокання, зберігаючи вільну циркуляцію повітря й доповнена елементами, що забезпечують стабілізацію стопи. Для додаткового захисту стопи від зовнішніх пошкоджень верх моделі доповнений міцною вставкою Toe ProtectTM. Стійка до вологи та температурних перепадів підметка Vibram® з протекторами забезпечує чудове зчеплення з поверхнею, зберігаючи гнучкість і надійність. Приготуйтеся до нових пригод з Summit K.O.M. GTX!

Артикул: WTSKOMPP

Тип: Повсякденний

Матеріал: Поліуретан, Нейлон

Колір: Voltage/Pigment синій

У наявності розмір 37 (US 7.5 ⁇ EUR 38 ⁇ 24.5 см)

Інший розмір/колір/модель можемо привезти під замовлення упродовж 12-18 днів.

New Balance, американський виробник спортивного одягу та взуття, що базується в Брайтоні, одному з районів Бостона, США. Компанія була заснована 1906 року, стала одним із найбільших світових виробників спортивного одягу, взуття та спортивного інвентарю. Для підтримки балансу між ціною та якістю компанія постійно перебуває у творчому пошуку, активно використовуючи у своїх моделях гелеві вставки, технології безшовного стягування та натуральні матеріали.

Все взуття тільки оригінальне, купується нами в США та привезеться в оригінальних коробках. Ми гарантуємо автентичність і якість свого товару, тому вирушаємо накладеним платежем! У Харкові можете під'їхати поміряти/купити, до інших міст вирушаємо новою поштою. Інший розмір/модель можемо привезти під замовлення упродовж 12-18 днів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Синий
Размер:
  • 37

Похожие товары