Все категории
Добавить товар

Комбез

480 грн
Описание

Особливе місце в жіночому гардеробі займають ромпери і комбінезони. Цей вид одягу став популярним порівняно нещодавно, але все частіше з'являється на модних подіумах і стрімко закохує в себе сучасних красунь.

Жіночий трикотажний комбінезон від TM Fashion Girl дозволяє підкреслити індивідуальність, характер і, звичайно ж, спокусливі форми. У цьому вбранні буде комфортно і легко протягом всього дня. Комбінезон має комір-стійку і застібається на блискавку спереду. Для зручної фіксації на рукавах і штанинах присутні манжети з резинками. В пояс також вшита м'яка резинка – вона забезпечує комфортну посадку і створює вигідний акцент на талії.

Виготовлена модель з трикотажного матеріалу "двунитка". Тканина щільна, але не груба, має високу повітропроникність. Цей трикотаж практичний і гарно переносить численне прання:

- не линяє і довго не змінює колір;
- зберігає форму і не витягується;
- не кошлатиться.
Замовивши жіночий трикотажний комбінезон на нашому сайті, ви жодного разу не пошкодуєте! Адже ми пропонуємо тільки якісний жіночий одяг, доступні ціни, зручні способи співпраці. А ще відправляємо замовлення максимально швидко – протягом 24-х годин з моменту підтвердження оплати.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Чёрный
Размер:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
Продавец
mariy...
MaryFashionLoок
Львов
24% выполненных заказов
Была

Похожие товары